Anlita flytthjälp

Genom att anlita betald flytthjälp blir du av med mycket av den stress som är förknippad med en flytt samt att du slipper be dina vänner om hjälp. I samband med en flytt ska det rensas, avtal ska avslutas och ingås, hemmet ska packas ner, det ska städas och mycket mer. Det är en smart idé att kolla upp en checklista inför flytt för att försäkra dig om att du inte missar någon detalj. Även om en flyttfirma inte kan hjälpa dig med allt kan de göra mycket. Medan du tar hand om detaljerna kan en flyttfirma sköta den fysiska flytten åt dig.

Anpassad flytthjälp utefter dina önskemål

Flyttfirmor arbetar dagligen med just flyttar, och har därmed stor förståelse för att varje flytt är unik. Tjänsteutbud kan variera hos olika flyttfirmor, så det är viktigt att du hittar en firma som matchar dina behov. Vanliga tjänster som ofta efterfrågas är:

  • Packning. En flyttfirma packar ner hela ditt bohag åt dig och gör det på ett sätt som minskar risken för att saker förstörs under transporten.
  • Transport och bärhjälp. Den absolut vanligaste och viktigaste tjänsten. Flyttfirman kommer med sin flyttbil på bestämt datum, lassar in bohaget och transporterar det till ditt nästa hem.
  • Magasinering. Dröjer det tills du får dina nya nycklar kan flyttfirman i vissa fall förvara ditt bohag åt dig. På så vis slipper du själv bära runt på bohaget mer än nödvändigt.
  • Flyttstädning. Du måste alltid göra en flyttstädning när du flyttar ut. Flyttfirmor erbjuder ofta hjälp med detta.
  • Montering och upphängning. Få hjälp att antingen ta ner eller hänga upp tavlor, gardinstänger, hyllor och liknande.